Hasznos információk

COVID-19 intézkedések és szabályok

 • A megnyitó helyszínén és az összes checkpointot kötelező a maszk viselése! Kérünk mindenkit ennek a szabályszerű betartására (orr és száj eltakarása).
 • Mindenkit aki nem visel maszkot meg kell kérnünk a terület elhagyására, amennyiben gondot okoz  maszk viselése, akkor ajánljuk az online rendszerünk használatát.
 • A képeket NEM lehet a helyszíni laptopokon visszanézni, válogatni. Kérünk benneteket, hogy mindneki minimalizálja a segítőkkel való kontaktusban eltöltött időt!
 • Minden versenyzőnek alá kell írnia a Covid-19 nyilatkozattal kiegészített űrlapunkat. Kérünk mindenkit, hogy ezt aláírva hozza magával (előzetesen kiküldésre kerül)
 • A reggeli idősávos regisztrációt a saját érdeketekben kérjük betartani.

Szombat reggeli regisztráció menete

Helyszín: Szimpla Kert – Budapest, Kazinczy u. 14, 1075 – google maps

Időpont: 8:00-8:45 – Járványügyi helyzett miatt idősávokban

 1. 8:00-8:15 – 1-60
 2. 8:15-8:30 – 61-120
 3. 8:16-8:45 – 121-180

A versenyre előzetes regisztrációs szükséges, ennek során kapod meg a sorszámodat és kerülsz bele a rendszerünkbe. A szombat reggeli helyszíni regisztráció során átvesszük tőled az aláírt nyilatkozatodat (amit előzetesen megküldünk számodra), átadjuk a sorszámodat és aktiváljuk a verseny online felületéhez tartozó felhasználói fiókodat. Ehhez egy e-mailt fogsz majd kapni, amelyben benne lesznek a belépéshez szükséges adatok.

A verseny 9:00-kor fog elindulni ezt megelőzően 8:45-től tartunk egy rövid megnyitót, ahol néhány szóban összefoglaljuk a verseny menetét és a zsűri is köszönti a versenyzőket.

A verseny menete

Az első feladat mindenkinek egyszerre lesz elküldve a regisztráció során megadott e-mail címre, továbbá a kivetítőn is meg fogjuk jeleníteni az ehhez szükséges információkat. Nagyon fontos, hogy az első fotón mindig legyen rajta valamilyen formában a sorszámotok. Miután elkészítettétek az első fotót azt két féleképpen tudjátok leadni:

 1. a verseny.fotosviadal.hu cmen található online rendszerünkbe (melyhez a belépéshez az adatokat a reggeli regisztráció után kapjátok meg e-mailben). A rendszerről bővebb leírást itt találtok.
 2. checkpointokon személyesen nekünk a memóriakártyátokat átadva. Nagyon fontos, hogy három információt kell megadnotok: sorszámotok, készített téma száma és a fájl neve

A kép leadása után a rendszer megküldi nektek e-mailben a következő témához tartozó információkat. Minden e-mail tartalmazni fogja a téma címe mellett, a határidőt, az ajánlott leadási helyszínt (ha nem online adjátok le) és azt, hogy melyik checkpointok pontosan milyen idősávban vannak nyitva

Checkpointok

Szimpla kert
Nyitvatartás: 8:00 – 13:00
Budapest, Kazinczy u. 14 – google maps

Input Kitechen & Bar
Kedvezmény: 10%
Nyitvatartás: 10:00-14:00
Budapest, Ráday u. 30. – google maps

Pontoon
Nyitvatartás: 13:00-16:00
Budapest, Id. Antall József rkp. 1. – google maps

K11 Művészeti és Kulturális Központ
Nyitvatartás: 13:30-16:00
Budapest, Király u. 11. – google maps

FIRST Local Craft Beer and Kitchen
Kedvezmény: 10%

Nyitvatartás: 15:00-17:30
Budapest, Király u. 11. – google maps

Szabályzat

 • Csak jpg/jpeg képeket tudunk elfogadni!
 • Az adott témákra, csak az adott téma átvétele után készített fotókat lehet leadni, korábban készített képeket nem tudunk elfogadni
 • A képeken utólagos módosításokat tilos eszközölni
 • A fényképezőgépen csak az előre beállítható módosításokat lehet használni, utólagosan azon sem engedett a képek módosítása
 • A fotókat Budapest belső kerületeiben kell elkészítenetek, ezen felül más földrajzi megkötés nincs, csak a készítésére adott idő korlátozott
 • Drón használata tilos, ezen kívül bármilyen felszerelést lehet használni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük